01 มิถุนายน 2558

รวมประโยคอวยพรวันเกิด ภาษาอังกฤษ


รวมประโยคอวยพรวันเกิด ภาษาอังกฤษ

แบบกระชับ

Wishing you all the best for your birthday.
ขอให้สิ่งดีๆ(และดีที่สุด)เกิดขึ้นกับคุณในวันเกิดวันนี้

I wish you all the happiness in the world! Happy Birthday!
ขอให้ความสุขทั่วโลกมารวมอยู่ที่คุณ สุขสันต์วันเกิด!

May all your dreams and wishes come true!
ขอให้ความฝันและความปรารถนาของคุณเป็นจริง!

Wishing you good health and happiness in life.
ขอให้คุณมีสุขภาพแข็งแรงและความสุขในชีวิต

Have a wonderful, happy, healthy birthday now and forever. Happy Birthday!
ขอให้มีแต่ความสุข ความอัศจรรย์ และสุขภาพร่างกายแข็งแรง ตอนนี้และตลอดไป สุขสันต์วันเกิด!

Wishing you a day filled with love and cheer. Hoping your day will be as special as you are. Happy Birthday!
ขอให้คุณมีวันเกิดที่เต็มไปด้วยความรักและความสนุกสนาน และให้วันเกิดของคุณนั้นพิเศษเหมือนกับตัวคุณ สุขสันต์วันเกิด!กับเพื่อนรัก

Although I can't wish you a happy birthday in person; I will spend the whole day with happy thoughts of you.
แม้ว่าฉันจะไม่ได้อวยพรวันเกิดคุณต่อหน้า แต่วันนี้ทั้งวันฉันก็จะคิดถึงแต่เรื่องดีๆของคุณ

Happy Birthday, my dear friend. I don’t know if I could ever convey to you just how much you mean to me. I can’t imagine where I would be right now without you. You have changed my life for the better.
สุขสันต์วันเกิด เพื่อนรัก ไม่รู้เคยบอกมั้ยว่าคุณมีความหมายแค่ไหนสำหรับฉัน ฉันจินตนาการไม่ออกเลย ว่าถ้าไม่มีคุณแล้วตอนนี้ฉันจะไปอยู่ไหน คุณได้ช่วยเปลี่ยนชีวิตฉันไว้มาก

I can’t believe how lucky I am to have found a friend like you. You make every day of my life so special. It’s my goal to make sure your birthday is one of the most special days ever. I can’t wait to party it up with you!
ไม่อยากจะเชื่อเลยว่าฉันนั้นโชคดีแค่ไหนที่ได้มาเจอเพื่อนดีๆอย่างคุณ คุณทำให้ชีวิตฉันนั้นพิเศษ และมันก็เป็นหน้าที่ของฉันที่ต้องทำให้แน่ใจว่าวันเกิดของคุณนั้นเป็นวันที่พิเศษสุดๆ ฉันอดใจรอไม่ไหวแล้วที่จะได้ไปปาร์ตี้กับคุณ

A friend is someone who understands your past, believes in your future, and accepts you just the way you are. Thank you for being that friend, and Happy Birthday.
เพื่อนคือคนที่เข้าใจในอดีตของคุณ เชื่อมั่นในอนาคตของคุณ และยอมรับในตัวตนปัจจุบันของคุณขอบคุณนะที่คุณเป็นเพื่อนคนนั้น สุขสันต์วันเกิด

To someone who touches each life he/she enters, spreading joy to everyone you meet: may the love and happiness you share with others return to you tenfold. I wish you many more happiest of birthdays!
ถึงคุณคนที่เป็นแรงบันดาลใด และแบ่งปันความสุขให้กับทุกๆชีวิตที่ได้พบปะ ฉันขอให้ความรักและความสุขนั้นย้อนกลับมาที่ตัวคุณสิบเท่า และขอให้วันเกิดวันนี้ของคุณมีแต่ความสุขๆสุดๆ

I am always going to be here for you, whenever you are in need of your best friend and companion throughout the days and nights. Happy Birthday.
ฉันจะอยู่ข้างๆคุณเสมอ เมื่อใดก็ตามที่คุณต้องการเพื่อน เราจะฝ่าฟันไปด้วยกัน สุขสันต์วันเกิดนะ
กับพ่อและแม่

Happy birthday to the world’s greatest father/mother! I hope you enjoy your special day, and you are showered with love. You deserve it!
สุขสันต์วันเกิดให้กับพ่อ/แม่ที่เยี่ยมที่สุดในโลก ฉันหวังว่าคุณจะเอนจอยกับวันนี้และถูกโปรยไปด้วยความรัก คุณสมควรได้รับมัน!

Children may move out when they grow up, but they never stop needing their parents. Thank you for always supporting me with love and compassion. May your birthday be blessed with a special love that only you deserve.
ลูกๆอาจจะย้ายออกจากบ้านไปตอนโตๆกันแล้ว 

Special dad/mom like you should be celebrated all year long, and not only on special birthdays like today. I hope you have a great birthday and enjoy many more years of celebrations.
คนพิเศษอย่างพ่อ/แม่ความจริงแล้วควรจะฉลองกันทั้งปี ไม่ใช่แค่วันเกิดวันเดียว ขอให้พ่อ/แม่มีวันเกิดที่ดีสุดๆ และมีความสุขไปอีกหลายๆปีแห่งการฉลองกับคนรัก

When I looked up at the sky that night, I made a wish when I saw a falling star. My wish finally came true, which is why I am here with you. With all of my love, Happy Birthday!
ในคืนนั้นฉันมองขึ้นไปบนท้องฟ้า ฉันได้อธิษฐานกับดาวตกไว้ และในวันนี้คำอธิษฐานนั้นเป็นจริง ฉันเลยได้มาอยู่ตรงนี้กับคุณ ด้วยความรักทั้งหมดของฉัน ขอให้สุขสันต์วันเกิดนะ

Happy Birthday to the man/woman who has always been there for me. Whether rain or shine, I’m so happy and grateful that I can call you mine.
สุขสันต์วันเกิดให้กับผู้ชาย/ผู้หญิงคนหนึ่งที่คอยอยู่เคียงข้างฉันเสมอ ไม่ว่าฟ้าจะมืดหรือสว่าง ฉันมีความสุขมากที่สามารถเรียนคุณว่าผู้ชาย/ผู้หญิงของฉัน

When I see you smile and I look in your eyes, I can’t help but know I’m blessed to have you each and every day. Happy Birthday!
ทุกครั้งที่ฉันมองรอยยิ้มและดวงตาของคุณ ฉันอดคิดไม่ได้ว่าฉันนั้นโชคดีเพียงใดที่ได้มีคุณในแต่ละวันและทุกๆวัน สุขสันต์วันเกิดนะ

When I am in your arms, I always feel like I am home. Happy Birthday to the one who comforts me so.
ทุกครั้งที่ฉันอยู่ในอ้อมกอดของคุณ มันเหมือนกับว่าฉันได้กลับมาอยู่บ้านอีกครั้ง สุขสันต์วันเกิดนะ คนที่คอยดูแลกันมาเสมอ

No one knows what the future might hold, but I know that my love for you will always remain true. Happy Birthday!
ไม่มีใครรู้ว่าอนาคตจะเป็นเช่นไร แต่ที่รู้คือรักที่ฉันมีให้คุณจะยังคงอยู่ตลอดไป สุขสันต์วันเกิดนะ
Source:
wishesquotes
birthdaymessages
my-best-wishes
Birthday Cake” is copyright (c) by Ishikawa Ken and made available under an Attribution-ShareAlike 2.0 License

ไม่มีความคิดเห็น:

แสดงความคิดเห็น